top of page

Behandelingen

Gelaatsverzorging

Laat je huid stralen dankzij een gelaatsverzorging met de producten van Body&Bess. Ze werken huidverbeterend en herstellen de huid. Het zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten met een hoge concentratie aan natuurlijke actieve bestanddelen en vrij van parabenen. Bovendien zijn de producten niet getest op dieren.

Manicure

Laat je handen verzorgen door middel van een manicure. Hierbij worden de nagelriemen verwijderd, velletjes geknipt, nagelriemolie aangebracht & eindigen we met een korte handmassage. Wil je graag mooi gelakte nagels? Dat kan!

Pedicure

Heb je last van eelt, likdoorns, kalknagels of ingegroeide nagels? Dan kan je bij ons terecht voor een gespecialiseerde voetverzorging! Ook als je geen specifieke problematiek hebt, maar wel mooi verzorgde voeten wil, kan dat!

Waxen

Er stralend uitzien dankzij ontharen met wax. Het heeft als voordeel dat de haartjes met de wortel uitgetrokken worden. Hierdoor blijven de haren langer weg. De nieuwe haren groeien dunner terug. Bij het waxen worden ook dode huidcellen verwijderd. Hierdoor zal je huid zacht aanvoelen.

bottom of page