Gelaatsverzorgingen

Laat je huid stralen dankzij een gelaatsverzorging met de producten van Body&Bess. Ze werken huidverbeterend en herstellen de huid. Het zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten met een hoge concentratie aan natuurlijke actieve bestanddelen en vrij van parabenen. Alsook zijn de producten niet getest op dieren.

Dankzij de farmbozenpitolie dat dient als basis voor alle producten binnen het gamma hydro sensitive lijn, zijn deze uiterst geschikt voor mensen met een zeer gevoelige en veeleisende huid.

Bij de nieuwe summer treatments wordt er gebruik gemaakt van ice globes. Heerlijk ontspannend en verfrissend. De combinatie van de verzorging en cryotherapie zorgt voor een beter gehydrateerde huid, elastische huid, strak en gladhuidoppervlak en een stralend frisse,  ontspannen huid.

Basic skin care

€ 55

Basis verzorging van 60 minuten: Reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker & afwerking met dag/nachtcrème.

Hydrating skin care

€ 60

Hydraterende basisverzorging van 60 minuten: Reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker, anti-wrinkle serum & afwerking met dag/nachtcrème.

Nourishing skin care

€ 60

Voedende en herstellende basisverzorging van 60 minuten: Reiniging, peeling, gelaatsmassage, deep repair en moisturizing serum, masker & afwerking met dag/nachtcrème.

Anti-age skin care

€ 65

Liftende en voedende basisverzorging van 60 minuten: Reiniging, peeling, gelaatsmassage, deep repair en moisturizing serum, masker, anti-wrinkle serum & afwerking met dag/nachtcrème.

Hydro lift treatment

€80

Deze verzorging is uiterst geschikt voor een grauwe en futloze huid, maar ook voor de
gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden zoals couperose. Tijdens deze verzorging
wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid een
intensieve zuurstofbehandeling krijgen.
Reiniging, peeling, power lift serum met drukpunt massage, hydro lift masker, massage, afwerken met dag/nachtcrème. 

Summer fresh skin treatment

€ 90

Heerlijk verkoelende gelaatsverzorging van 105 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van ice globes die heerlijk verfrissend werken tijdens de warme zomermaanden.  Reiniging, waxen, peeling, gelaatsmassage met ice globes, deep repair en moisturizing serum, masker, anti-wrinkle serum & afwerking met dag/nachtcrème.

Summer frech skin care

€70 

Ontspannende gelaatsverzorging van 70 minuten de massage gebeurd aan de hand van heerlijk verfrissende ice globes. 
Reiniging, peeling, gelaatsmassage met ice globes, serum naar keuze ingewerkt met de ice globes & afwerking met dag/nachtcrème.

Summer frech mini facial

€55

Verfrissende mini gelaatsverzorging van 50 minuten: reiniging, peeling, serum naar keuze ingewerkt door de ice globes met acupressuur,  masker, afwerking met dag/nachtcrème.

 

Handen

Laat je handen verzorgen doormiddel van een manicure. Hierbij worden de nagelriemen verwijderd, velletjes geknipt, nagelriemolie aangebracht & eindigen we met een korte handmassage. Wil je graag mooi gelakte nagels? Dat kan!

Manicure

€ 22

Lakken na manicure

€ 7

Lakken zonder manicure

€ 15

Sopolish (Semi-permanente nagellak) kleur

€ 32

Sopolish (Semi-permanente nagellak) French

€ 35

Spa manicure

€ 55

 

Voeten

Heb je last van eelt, likdoorns, kalknagels of ingegroeide nagels, dan kan je bij ons terecht voor een gespecialiseerde voetverzorging! Ook als je geen specifieke problematiek hebt, maar wel mooi verzorgde voeten wil, kan dat!

Gespecialiseerde voetverzorging

€ 30

Gespecialiseerde voetverzorging aan huis
(momenteel niet mogelijk wegens zwangerschap) 

€ 35

Lakken na pedicure

€ 7

Lakken zonder pedicure

€ 15

Luxe pedicure

€ 60

Sopolisch (Semi-permanente nagellak) na pedicure

€ 25

 

Waxen

Er stralend uitzien dankzij ontharen met wax. Het heeft als voordeel dat de haartjes met de wortel uitgetrokken worden. Hierdoor blijven de haren langer weg. De nieuwe haren groeien dunner terug. Bij het waxen worden ook dode huidcellen verwijderd. Hierdoor zal je huid zacht aanvoelen.

Wenkbrauwen onder- & bovenaan

€ 10

Wenkbrauwen, bovenlip & wangen

€ 25

Wenkbrauwen onderaan

€ 8

Bovenlip

€ 10

Kin

€ 10

Onderbenen

€ 20

Volledige benen

€ 30

Armen

€ 18

Bikinilijn tot slip

€ 18

Borstkas

€ 30

Rug

€ 30

Oksels

€ 15